Anuthida

Anuthida, Berlins mest passionerade själ

14 Oct 2021

Anuthida, en av våra tyska ambassadörer, bor i Berlin och har blivit en inspiration för hennes samhälle. Anuthidas många talanger inkluderar fotografering, innehållsskapande och skådespeleri, men den viktigaste egenskapen vi upptäckte var hennes öppenhjärtade personlighet och livsperspektiv.

Anuthida skapar innehåll som alla kan relatera till och uppmuntrar människor att vara sanna mot sig själva och låta sin kreativa sida lysa igenom. Vi har tittat på henne från sidlinjen, så vi var desperata efter att ha en en-mot-en-chat för att förstå vad som gör Anuthida, Anuthida!

Välkommen Anuthida, vi är så glada att du är med oss ​​här på A Good community! Så vi tyckte att nu var den perfekta tiden för oss och vårt samhälle att lära känna dig bättre.

Först och främst vill vi veta lite mer om dig! Vem är Anuthida?

" Vem är Anuthida?" Det är en viktig fråga jag ställer mig själv dagligen. Kanske är det den jag faktiskt är. Den unga kvinnan som möter sig själv dag för dag. Jag brukade svara på den frågan genom att berätta för folk vad jag gör för jobbet och definiera mig själv med mitt arbete/titel. Naturligtvis kan jag säga "Jag är Anuthida - modell, innehållsskapare, fotograf, blir skådespelerska", men en stor fråga från mig dyker genast upp i mitt huvud: "Hur exakt berättar det för människor om vem jag är som människa?". Vill jag bli ihågkommen som den där innehållsskaparen .. skådespelerska ..? Eller vill jag bara bli ihågkommen av min öppenhjärtade personlighet, nyfikna sinne och passionerade själ? Jag, Anuthida, skulle relatera till det andra alternativet. Jag är bara en människa som heter Anuthida som vill leva fullt ut med ett öppet hjärta, att erkänna upplevelser och njuta av konsten att älska.

Wow, vi älskar det tänkesättet! Vi tycker också att du är så kreativ och alltid tänker utanför boxen när du skapar ditt innehåll. Vi ÄLSKAR hur du använder din sociala medieplattform för att inspirera människor! Men vem eller vad inspirerar dig?

Åh tack så mycket! Jag uppskattar verkligen dessa ord eftersom det är min viktigaste avsikt att få människor inspirerade av de saker jag delar. Speciellt för att jag är en sådan person som övertänker och överanalyserar varje steg innan jag agerar. I mina visioner skulle jag älska att inspirera fler och fler människor! Det som inspirerar mig är faktiskt min gemenskap, min omgivning på ett intellektuellt plan, samtalen med mina kamrater och mina nära och kära. Reflektionerna om livets olika polariteter. Det är det som håller mig vid liv på sociala medier, det som aktiverar min motivation att fortsätta och inspirerar mig att fortsätta tala min sanning – i visshet om att det ger oss alla möjlighet att hålla kontakten.

Du verkar väldigt självsäker och säker på vem du är som individ. Som modell och influencer tenderar människor att ha oönskade åsikter om ditt utseende och dina handlingar. Har du några bra råd om hur man kan hålla sig självsäker och ha kontakt med sig själv?

Jag verkar så men jag kan säga att jag inte alltid känner mig säker och säker på mig själv. Jag skulle till och med säga att jag ofta är osäker på vem jag är och vad jag vill vara, men det är detta som gör mig stark antar jag - modet att vara sårbar. Enligt min åsikt innebär att vara självsäker att vara medveten, medveten och ärlig om all vår osäkerhet och våra rädslor samtidigt som vi erkänner vår vilja att växa. Att erkänna varje spektrum av känslor. Att fortsätta vara ansluten till mig själv innebär att fortsätta erkänna allt detta dagligen. Att erkänna att jag får vara allt detta, att vara en motsägelse och ja, att tillåta mig själv att få kontakt med mig själv är också en viktig del för mig. Det har alltid varit bra att fråga mig själv dagligen vad som hjälper mig att hålla mig jordad? För mig är det att vara i naturen minst en timme om dagen, att inkludera meditation och andningsövningar i mina rutiner och den viktigaste delen: min dagliga journalföring. Att sätta upp avsikter, mål på morgonen, skriva ner saker som jag är tacksam för och på kvällen reflektera över dagen: vad är det för bra saker jag upplevt idag? Vad är jag tacksam för och vad kan jag göra bättre imorgon?

"Enligt min mening innebär att vara självsäker att vara medveten, medveten och ärlig om all vår osäkerhet och våra rädslor samtidigt som vi erkänner vår vilja att växa. Att erkänna varje spektrum av känslor.”

Så många bra råd och du inspirerar oss verkligen! Kan du berätta för oss hur en "dag i Anuthidas liv" är? Vi är så nyfikna!

Haha det beror verkligen på vilken dag i veckan jag lever. I veckan vaknar jag väldigt tidigt, ungefär 6 eller 7 så att jag kan leva min rutin: hydrera, meditera, andningsövningar, frukost och yoga/sport. Sedan tar jag minst 15 minuter för att vara i naturen innan jag går till skolan där jag spenderar hela dagen med att älska min ensemble och fortsätter att omfamna alla mina talanger och förmågor kring skådespeleri, dans, sång, rörelse, teater/musikhistoria. Utanför skoltiden jobbar jag med att skapa innehåll, på kvällen gör jag åtminstone en sak som gör mig glad utan någon prestation (ritar, dansar..) eller så umgås jag med mina nära och kära.

Vi älskar att du delar samma värderingar med oss ​​på A Good Company och vill inspirera människor att fatta mer medvetna beslut! Vilken har varit den största förändringen som du har gjort de senaste åren för att leva en mer hållbar livsstil?

Det var definitivt beslutet att helt ändra min kost och att bli vegan så mycket som möjligt. Först var det en utmaning att vara kreativ kring nya recept och att laga allt själv, men jag vände mig vid det väldigt snabbt. Jag skulle säga att det var den största och viktigaste förändringen i mitt liv men det var definitivt värt det för miljön, djuren och min kropp!

Tack så mycket Anuthida, vi uppskattar verkligen att du tar dig tid att prata med oss, vi välkomnar dig tillbaka till #agoodcommunity när som helst!

För att se mer av Anuthida, följ henne på Instagram !

Tillbaka till blogg

Du kanske också gillar

1 av 10
1 av 10